duminică, 4 august 2013

Erori la meteo

(21 iunie 2006)

Puteti ignora ce se spune la meteo, putina putere de concetrare alunga norii (Creanga dixit) :)
Am fost la mare. Sunt neagra; conform prognozelor ar fi trebui sa fiu plouata si fara nici o tenta de bronz. E drept, cam frigut si temperatura apei se simtea din sfarcuri pana-n maduva oaselor.

Un litoral gol, la inceput de sezon; nu te agaseaza prea multe manele, nu e foarte tare galagie pe plaja, preturile sint mici, e loc destul de romantism .. :DRasaritul soarelui e acelasi ca si in plin sezon, pescarusii , apa, valurile, nisipul, scoicile, somnul, berea, vinul, talpile tale, ochelarii de soare, fructele (aaa…ba nu, acum nu sint pepeni si nici struguri) , cafeaua, agrafele din par, nisipul de pe buze.

Daca vrei sa evadezi, de ce sa mai astepti pana se intinde coarda la maxim? Fugi pe plaja cateva zile, macar!

Daca n-as fi fost in refacere dupa o recenta entorsa, poate m-as fi dus la munte; 9 zile la mare…care pareau cam mult pentru mine, nici macar nu stiu cum au zburat.Plaja, fotografii, ascultat marea, liniste... pescuit, inaltat zmeu, plimbat Constanta, urcat in moschee, inotat, liniste… citit, vorbit, ras, liniste…sah/table/carti, lenevit.

Sa lasi soarele sa se joace cu tine cum vrea el fara sa te gandesti la diete, protectii, descuamari, proteine, lipide, glucide, hidratari si multe multe multe cu care ne batem capul zi de zi si n-ar trebui sa ni-l batem.

- Nu stati la soare intre 11 si 14.
- Nu va bagati in apa daca e steagul negru arborat de salvamari.
- Intre Eforie Nord si Agigea, foarte aproape de portul din Agigea (alt punct de reper nu am si nici numele nu mi-l amintesc) e o micuta terasa cu 4 banci de lemn si palarii de stuf, la 3 metri de malul marii, cu muzica buna si uneori cu luna plina

Cu ocazia asta am remarcat, uneori televizorul minte :) N-a plouat pe litoral, pe cuvant de onoare!

PS. Am prins un guvid auriu, era cam mic si fara vlaga ca sa-mi indeplineascasi dorintele care au trecut dincolo de limita finala a concediului.
pricetags:
- ciorba pe faleza cu excelenta vedere la mare:50-55 mii
- tochitura buna buna 85
- mamaliguta 53 mii
- bere pe plaja 20-25 mii, la restaurant de la 30 in sus
- cazare in vila cu toate conditiile, baie, tv, frigider, bucatarie, apa calda ... 500 mii camera!

Niciun comentariu: