duminică, 17 august 2014

omul devenind conventie

traim in conventii...pana unde vom ajunge cu ele?
vom inventa oare conventii, si oare  ne vom acomoda cu ele, si pentru cele mai elementare gesturi fizice   5kkkkk,l mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  (( aici a fost un pui de gaina care a intrat in casa si s-a urcat pe tastatura))?
 Pentru multe deja exista.  Ne pupam conventional. ne sarutam, conventional. Ne atingem tot  asa, cand dam mana unul cu altul, de exemplu, sau cand ne imbratisam zambind fals,...sau conventional.
 Cred ca, pana la urma putem chiar si plange conventional.  Nu ma intrebati ce legatura are asta cu articolul pe care il  shar-uiesc aici.

http://www.economistul.ro/mai-valoros-decat-aurul-bitcoin-moda-trecatoare-bulb-de-lalea-sau-un-agent-al-schimbarii-a6696/

Totul a deveni o moneda de schimb.
Orice lucru a capatat, CONVENTIONAL, o valoare.
Fizic vorbind...de indepartam tot mai mult de ideea de "troc".  Care contine cumva si ideea de "afect" si de "tactil", si ...dupa parerea mea, ideea de OM.Dar....ma intreb: oare cand mangaierea pura si blanda va deveni o conventie....oare cand va ajunge moneda? Si, cu greu o spun....oare cand a IUBI, in orice fel, fizic facand dragoste, psihic facand dragoste, intelectual la fel, cu sufletul care se zbate in burta sau in cosul pieptului, cu mintea  care vrea sa se ascunda de sine.... Da....oare CAND, a Iubi...asa cum si cat o putem face fiecare, oare cand a iubi ar putea avea un pret?
Asa...printr-o conventie.

Oare cand....a iubi.....ar putea deveni atat de meschin incat sa se aseze langa o rigla si sa se masoare. Conventional?  Si apoi...in functie de parametri, sa-si puna o eticheta: COST ATAT!

Si nu, nu ma refer la tarfe.  Si nici la tarfi.

Niciun comentariu:

A apărut o eroare în acest obiect gadget